Recept voor
3 appelflappen
Voorbereidingstijd
10 minuten
Bereidingstijd
5 minuten
Benodigdheden
- 1 grote appel
- 3 theelepels kristalsuiker
- 3 theelepels kaneel
- Handje mini fudge
- 3 plakken bladerdeeg
- 1 ei
Tip:
Wil je meer appelflappen maken?
Houd dan per appelflap de volgende hoeveelheden aan;
- 1/3 appel
- 1 theelepel kristalsuiker
- 1 theelepel kaneel
- 1 plak bladerdeeg
- 1/3 ei
Instructies
- Laat het bladerdeeg 10 minuten ontdooien op je keukenblad.
- Schil de appel en snijd deze in kleine stukjes.
- Meng de appel in een kom samen met 2 theelepels suiker, 2 theelepels kaneel en de mini fudge.
- Verdeel het mengsel over de helft van het bladerdeeg.
- Vouw het bladerdeeg dicht als een driehoek.
- Druk de zijkanten van de appelflap dicht met een vork.
- Smeer de appelflap in met geklutst ei en besprenkel met suiker.
- Stel het "Bake" programma in op jouw Cosori Dual Blaze en pas het programma aan door middel van het touchscreen.
Zet de temperatuur op 175 graden met een baktijd van 10 minuten.
- Bekijk de video van dit recept hier: