Recept voor
4 porties
Voorbereidingstijd
5 minuten
Bereidingstijd
3 minuten in de magnetron
8-10 minuten in de airfryer
Benodigdheden
- 1 baby boo pompoen
- 200 gram kikkererwten (uitlekgewicht)
- 100 gram tomatenpuree
- 50 gram feta kaas
- Een handje cherrytomaatjes
- 1 wortel
- Een scheutje olijfolie
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- Een snufje peper en zout
- Verse muntblaadjes
Instructies
- Prik met een mes gaatjes in de pompoen en zet deze voor 3 minuten in de magnetron.
- Snijd het kapje van de pompoen en verwijder het vruchtvlees met een lepel.
- Besmeer de binnenzijde van de pompoen en het kapje met wat olijfolie en kruid met peper en zout.
- Zet het pompoentje in de airfyer en bak voor 8 minuten op 200 graden op de Veggies-stand.
- Rasp de wortel en meng met de kikkererwten, tomatenpuree, tomaatjes, feta en Italiaanse kruiden.
- Als de airfryer piept, haal je het pompoentje eruit en vul je het met het groentemengsel.
- Bak het gevulde pompoentje nog 10 minuten op 200 graden in de airfryer op de Veggies-stand.
- Garneer met de verse munt.