Recept voor
5 porties
Voorbereidingstijd
10 minuten
Bereidingstijd
10 minuten
Benodigdheden
- 5 plakjes bladerdeeg ontdooid
- 5 plakjes brie
- 5 theelepels truffel tapanade
- Honing
- 1 Eidooier
Instructies
- Snijd de plakjes bladerdeeg doormidden zodat je 10 stukjes hebt.
- Bestrijk op 5 plakjes in het midden de truffeltapenade, 1 kleine theelepel per plakje.
- Leg op de 5 plakjes een klein plakje brie. Zorg ervoor dat ze niet buiten het bladerdeeg plakje vallen.
- Schenk wat honing op de brie.
- Leg vervolgens de overgebleven plakjes bladerdeeg erboven op en druk dicht met een vork.
- Bestrijk de broodjes met de geklutste eidooier.
- Leg wat bakpapier op de crisp plaat, plaats de broodjes hierop en plaats deze in de airfryer.
- Zet de airfryer op de "Airfryer" stand, 180 graden en bak de broodjes 12 minuten.