Recept voor
1-2 porties
Voorbereidingstijd
5 minuten
Bereidingstijd
15 minuten
Benodigdheden
- 1 bloemkool, in roosjes
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 1 eetlepel knoflookpoeder
- 3 eetlepels paprikapoeder
- 1/2 eetlepel zout en peper
- sesamzaadjes
Tip voor het serveren
- Dip in jouw favoriete barbecuesaus
Instructies
- Snij de bloemkoolroosjes in hapklare stukjes.
- Meng in een grote kom of ziplock zakje de bloemkool met de olie, het knoflook- en paprikapoeder en wat zout en peper.
- Meng goed tot alle roosjes gelijkmatig bedekt zijn.
- Bedek de bodem van jouw airfryer met een bakpapiertje.
- Plaats de bloemkool in de mand van de Airfryer en sprenkel de bites gelijkmatig met bakspray of wat olie.
- Kies voor de "Airfry" stand en bak de bites op 190 graden gedurende 15 minuten tot ze gaar zijn en de korst goudbruin kleurt.
- Serveer met smokey bbq-saus (of een andere dipsaus naar keuze).