Recept voor
4-6 porties
Voorbereidingstijd
10 minuten
Bereidingstijd
45 minuten
Benodigdheden
- 170g boter
- 150g suiker
- 135g bruine suiker
- 60g bloem
- 2 eieren
- 1 theelepel vanille-extract
- 50g cacaopoeder
- 170g chocolade (bij voorkeur pure chocolade)
- 3 eetlepels pistachepasta
Instructies
- Smelt de boter in een pannetje of de magnetron.
- Voeg de boter, het vanille extract, de bruine suiker en de gewone suiker toe aan een kom. Roer alles goed door tot een glad mengsel.
- Voeg de eieren toe en roer weer door het mengsel.
- Smelt de chocolade in een pannetje of de magnetron en voeg toe aan het mengsel.
- Meng één eetlepel van de pistachepasta door het beslag.
- Voeg de bloem en de cacaopoeder toe en roer alles door tot een glad beslag.
- Bekleed een kleine bakvorm met bakpapier en giet het beslag hierin.
- Schep twee eetlepels van de pistachepasta op de bovenkant van het beslag en roer dit over de bovenzijde met behulp van een tandenstoker of spiesje.
- Stel de Turboblaze in op de Bake setting, 200 graden voor 45 minuten.
- Laat de brownie afkoelen voordat je deze in stukken snijdt en serveert.
Bekijk de video van dit recept hier!