Brownies

Lekker met pistache! 

Recept voor 
4-6 porties

Voorbereidingstijd 
10 minuten

Bereidingstijd 
45 minuten

Benodigdheden

  • 170g boter 
  • 150g suiker 
  • 135g bruine suiker 
  • 60g bloem 
  • 2 eieren 
  • 1 theelepel vanille-extract 
  • 50g cacaopoeder 
  • 170g chocolade (bij voorkeur pure chocolade) 
  • 3 eetlepels pistachepasta 

Instructies

  • Smelt de boter in een pannetje of de magnetron. 

  • Voeg de boter, het vanille extract, de bruine suiker en de gewone suiker toe aan een kom. Roer alles goed door tot een glad mengsel. 

  • Voeg de eieren toe en roer weer door het mengsel. 

  • Smelt de chocolade in een pannetje of de magnetron en voeg toe aan het mengsel. 
  • Meng één eetlepel van de pistachepasta door het beslag. 

  • Voeg de bloem en de cacaopoeder toe en roer alles door tot een glad beslag. 

  • Bekleed een kleine bakvorm met bakpapier en giet het beslag hierin. 

  • Schep twee eetlepels van de pistachepasta op de bovenkant van het beslag en roer dit over de bovenzijde met behulp van een tandenstoker of spiesje. 
  • Stel de Turboblaze in op de Bake setting, 200 graden voor 45 minuten. 

  • Laat de brownie afkoelen voordat je deze in stukken snijdt en serveert. 

Bekijk de video van dit recept hier!

Lekker bij de koffie!

Dit recept is gemaakt in de Cosori TurboBlaze

Laden...