Recept voor
6 personen
Voorbereidingstijd
5 minuten
Bereidingstijd
12 minuten
Benodigdheden
- 1 rol croissant deeg
- 30 gr ongezouten boter
- 3 el basterdsuiker
- 1/2 el kaneel
- 2 el gewelde rozijnen
Voor het glazuur
- 80 gr roomkaas, op kamertemperatuur
- 30 gr boter, op kamertemperatuur
- 50 gr poedersuiker
- 1-2 el melk
Instructies
- Rol het croissantdeeg uit en besmeer het met 30 gr boter (op kamertemperatuur).
- Meng de basterdsuiker en kaneel, strooi dit gelijkmatig over het deeg. Verdeel daarna de rozijnen hier overheen.
- Rol het deeg op en snijd het in 6 gelijke stukken.
- Rol het deeg op en snijd het in 6 gelijke stukken.
- Leg de stukken in jouw Cosori airfryer en kies voor de ‘Airfry’-functie.
Stel het apparaat in op 180 graden voor 12 minuten.
- Maak ondertussen het glazuur door de boter, roomkaas en poedersuiker tot een glad mengsel te kloppen.
- Smeer het glazuur over de afgekoelde cinnamon rolls en top ze af met extra rozijnen.
Bekijk de video van dit recept hier: