Cinnamon rolls

Met roomkaasglazuur

Recept voor
6 personen

Voorbereidingstijd
5 minuten

Bereidingstijd 
12 minuten 

Benodigdheden

  • 1 rol croissant deeg 
  • 30 gr ongezouten boter 
  • 3 el basterdsuiker 
  • 1/2 el kaneel
  •  2 el gewelde rozijnen

Voor het glazuur

  • 80 gr roomkaas, op kamertemperatuur 
  • 30 gr boter, op kamertemperatuur 
  • 50 gr poedersuiker 
  • 1-2 el melk

Instructies

  • Rol het croissantdeeg uit en besmeer het met 30 gr boter (op kamertemperatuur). 

  • Meng de basterdsuiker en kaneel, strooi dit gelijkmatig over het deeg. Verdeel daarna de rozijnen hier overheen. 

  • Rol het deeg op en snijd het in 6 gelijke stukken. 
  • Rol het deeg op en snijd het in 6 gelijke stukken. 

  • Leg de stukken in jouw Cosori airfryer en kies voor de ‘Airfry’-functie.
    Stel het apparaat in op 180 graden voor 12 minuten. 
  • Maak ondertussen het glazuur door de boter, roomkaas en poedersuiker tot een glad mengsel te kloppen. 

  • Smeer het glazuur over de afgekoelde cinnamon rolls en top ze af met extra rozijnen. 

Bekijk de video van dit recept hier: 

Serveer met een heerlijke kop thee en geniet!

Dit recept is gemaakt in de Cosori Dual Blaze.

Laden...