Croque Italiaanse stijl

Een lekkere luxe tosti voor bij de lunch

Recept voor 
1-2 porties 

Voorbereidingstijd 
5 minuten 

Bereidingstijd 
6 minuten

Benodigdheden

  • 2 boterhammen (wit of volkoren, naar keuze) 
  • 2 plakken serranoham 
  • 50g geitenkaas of roomkaas
  • pesto (hoeveelheid naar smaak) 
  • 1 tomaat, in schijfjes 
  • zwarte peper 
  • zeezout 
Close up van de Italiaanse croque

Instructies

  • Meng de geitenkaas of roomkaas met de pesto. 

  • Beleg 1 snede met deze pestospread, zo dik als gewenst. 

  • Leg de sneetjes serranoham en de schijfjes tomaat hier bovenop. 
Ingrediënten van de croque
  • Werk af met peper en zout, en leg de tweede snede brood op de eerste. 

  • Bak 3 minuten op 190°C in de ‘Bake’-stand. Controleer de garing van jouw croque en draai eventueel de croque om met een spatel en bak nog eens 3 à 4 minuten, afhankelijk van de gewenste crunch. 
Croque in de Cosori Dual Blaze
Eindresultaat croque in Italiaanse stijl

Enjoy your lunch!

Dit recept is bereid in de Cosori Dual Blaze

Laden...