Recept voor
4 porties
Voorbereidingstijd
10 minuten
Bereidingstijd
8 minuten
Benodigdheden
- 120 ml Griekse yoghurt
- 1 groot ei
- 1½ eetlepel ahornsiroop
- ½ theelepel gemalen kaneel
- ½ theelepel vanille-extract
- ¼ theelepel gemalen gember
- ¼ theelepel zout
- 4 dikke plakken brioche
Serveersuggesties
- 20 bramen
- 2 eetlepels poedersuiker
- 1 eetlepel munt, fijn gehakt
Instructies
- Klop alle ingrediënten, behalve de brioche, goed door elkaar om de custard te maken.
- Maak met je vingers voorzichtig een kommetje in elke snee brioche.
- Vul deze kommetjes met de custard mix en plaats hier 5 bramen bovenop.
- Plaats de crisp plaat in jouw airfryer en verwarm het appraat voor op 160°C.
- Wanneer het apparaat is voorverwarmd plaats je twee sneetjes brioche op de crisp plaat van de airfryer.
- Kies de airfryer stand, pas de temperatuur aan naar 160°C en stel de tijd in op 8 minuten. Start het programma.
- Wanneer de airfryer klaar is met bakken, haal je de custard toast eruit en garneer je deze met de poedersuiker en de fijngehakte munt blaadjes.
- Herhaal de vorige stappen met de overige sneetjes toast.