Custard Toast

Een zoete snack voor bij het ontbijt, of gewoon tussendoor!

Recept voor 
4 porties

Voorbereidingstijd
10 minuten 

Bereidingstijd 
8 minuten 

Benodigdheden

  • 120 ml Griekse yoghurt
  • 1 groot ei
  • 1½ eetlepel ahornsiroop
  • ½ theelepel gemalen kaneel
  • ½ theelepel vanille-extract
  • ¼ theelepel gemalen gember
  • ¼ theelepel zout
  • 4 dikke plakken brioche

Serveersuggesties

  • 20 bramen 
  • 2 eetlepels poedersuiker 
  • 1 eetlepel munt, fijn gehakt  

Instructies

  • Klop alle ingrediënten, behalve de brioche, goed door elkaar om de custard te maken. 

  • Maak met je vingers voorzichtig een kommetje in elke snee brioche. 

  • Vul deze kommetjes met de custard mix en plaats hier 5 bramen bovenop. 

  • Plaats de crisp plaat in jouw airfryer en verwarm het appraat voor op 160°C. 
  • Wanneer het apparaat is voorverwarmd plaats je twee sneetjes brioche op de crisp plaat van de airfryer. 

  • Kies de airfryer stand, pas de temperatuur aan naar 160°C en stel de tijd in op 8 minuten. Start het programma. 

  • Wanneer de airfryer klaar is met bakken, haal je de custard toast eruit en garneer je deze met de poedersuiker en de fijngehakte munt blaadjes. 

  • Herhaal de vorige stappen met de overige sneetjes toast. 

Serveer warm en geniet!

Dit recept is gemaakt in de Cosori TurboBlaze

Laden...