Recept voor
2 porties
Voorbereidingstijd
5-7 minuten
Bereidingstijd
14 minuten
Benodigdheden
- 2x 150 gram entrecote
- 15 gram peterselie
- 1/2 theelepel rozemarijn
- 1/2 theelepel tijm
- 1/4 theelepel zout
- Een scheutje olijfolie
- 1 schijfje citroen
- Een scheutje rode wijn azijn
- 1 theelepel oregano
Instructies
- Snij de peterselie in kleine stukjes en doe dit in een kommetje.
- Voeg hier de rozemarijn, tijm en olijfolie aan toe.
- Pers een schijfje citroen boven het kommetje uit en meng alles met een lepel.
- Leg de entrecote stukken op een bord en dep deze af met een keukenpapier.
- Verdeel het mengsel over de twee entrecote stukken en bak deze daarna 14 minuten op de “steak” stand (190 graden).
- Pak een nieuw kommetje voor de chimichurri.
- Meng hierin het zout, de oregano, olijfolie en de rode wijnazijn door elkaar.
- Haal de entrecote uit de airfryer, snij deze in stukken en sprenkel de chimichurri hier overheen.
Bekijk de video van dit recept hier