Entrecote uit de airfryer

met chimichurri 

Recept voor 
2 porties 

Voorbereidingstijd 
5-7 minuten 

Bereidingstijd 
14 minuten 

Benodigdheden

  • 2x 150 gram entrecote 
  • 15 gram peterselie 
  • 1/2 theelepel rozemarijn 
  • 1/2 theelepel tijm 
  • 1/4 theelepel zout  
  • Een scheutje olijfolie 
  • 1 schijfje citroen 
  • Een scheutje rode wijn azijn 
  • 1 theelepel oregano 
Entrecote gesneden

Instructies

  • Snij de peterselie in kleine stukjes en doe dit in een kommetje. 

  • Voeg hier de rozemarijn, tijm en olijfolie aan toe. 

  • Pers een schijfje citroen boven het kommetje uit en meng alles met een lepel. 

  • Leg de entrecote stukken op een bord en dep deze af met een keukenpapier. 

  • Verdeel het mengsel over de twee entrecote stukken en bak deze daarna 14 minuten op de “steak” stand (190 graden). 
Kruiden toevoegen aan de marinade
Entrecotes bedekt met marinade
  • Pak een nieuw kommetje voor de chimichurri. 

  • Meng hierin het zout, de oregano, olijfolie en de rode wijnazijn door elkaar. 

  • Haal de entrecote uit de airfryer, snij deze in stukken en sprenkel de chimichurri hier overheen. 
Olijfolie in een kommetje
Besprenkel de Entrecote met chimichurri

Bekijk de video van dit recept hier

Geniet ervan!

Dit recept is gemaakt in de Cosori Dual Blaze

Laden...