Geroosterde aardappelsalade

Een warme "salade" met geroosterde aardappelen en rode biet

Recept voor

2 personen 

Voorbereidingstijd

5 minuten

Bereidingstijd

20 minuten

Benodigdheden

  • 6 middelgrote aardappelen 
  • 2 middelgrote, voorgekookte rode bieten 
  • 50 gram feta kaas 
  • 1 rood uitje
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • ½ eetlepel grof zeezout
  • Een flinke snuf peper
  • Takjes munt ter garnering 

Instructies

  • Snijd de aardappelen in de lengte en in de breedte door vieren. 

  • Doe de aardappelpartjes in een kom en hussel met de olijfolie, kruiden, peper en zout. 
  • Leg de partjes in het mandje in de airfryer, gebruik de Fries stand en bak voor 15 minuten op 200 graden. 

  • Snijd ondertussen de rode biet in partjes en de ui in ringen. 

  • Als de aardappelpartjes klaar zijn, voeg je de rode biet en ui toe en bak je deze nog 5 minuten mee op de Veggies stand op 195 graden.
  • Serveer de aardappelpartjes, rode biet en ui in een kommetje. 

  • Verkruimel de feta kaas erover en garneer met wat blaadjes verse munt.

Eet smakelijk!

Dit recept is bereid in de Cosori Dual Blaze.

Laden...