Recept voor
3 personen
Voorbereidingstijd
5-10 minuten
Bereidingstijd
10 minuten
Benodigdheden
- 5 grote champignons
- 2 eetlepels kruidenroomkaas (Bijvoorbeeld Paturain)
- 3 eetlepels maïs
- 2 eetlepels olijfolie
- ½ fijn gehakte rode ui
- 1 eetlepel pijnboompitten
- Peper en zout naar smaak
- Verse peterselie voor garnering
Instructies
- Maak de champignons schoon met een doekje of borstel om vochtabsorptie te voorkomen. Verwijder voorzichtig de stelen door deze eruit te draaien.
- Snijd de rode ui in kleine stukjes en bak deze in olijfolie tot ze zacht en lichtbruin zijn.
- Snijd de champignonstelen in kleine stukjes en voeg ze toe aan de gebakken ui. Breng op smaak met peper en zout en haal van het vuur.
- Voeg de kruidenroomkaas, maïs en pijnboompitten toe aan de vulling
- Vul de champignons royaal met de bereide vulling.
- Plaats de gevulde champignons in de airfryer en stel de "Airfry" stand in.
- Bak de champignons gedurende 10 minuten op 190 graden.
- Garneer de gevulde champignons met verse peterselie.
- Serveer en geniet!
Je vind de video van dit recept hiernaast: