Gevulde champignons

Snel en gemakkelijk


Recept voor 
3 personen 

Voorbereidingstijd 
5-10 minuten

Bereidingstijd 
10 minuten 

Benodigdheden

  • 5 grote champignons 
  • 2 eetlepels kruidenroomkaas (Bijvoorbeeld Paturain)
  • 3 eetlepels maïs 
  • 2 eetlepels olijfolie 
  • ½ fijn gehakte rode ui  
  • 1 eetlepel pijnboompitten 
  • Peper en zout naar smaak 
  • Verse peterselie voor garnering

Instructies

  •  Maak de champignons schoon met een doekje of borstel om vochtabsorptie te voorkomen. Verwijder voorzichtig de stelen door deze eruit te draaien. 
     
  • Snijd de rode ui in kleine stukjes en bak deze in olijfolie tot ze zacht en lichtbruin zijn.  

  • Snijd de champignonstelen in kleine stukjes en voeg ze toe aan de gebakken ui. Breng op smaak met peper en zout en haal van het vuur. 

  • Voeg de kruidenroomkaas, maïs en pijnboompitten toe aan de vulling 
  • Vul de champignons royaal met de bereide vulling. 

  • Plaats de gevulde champignons in de airfryer en stel de "Airfry" stand in. 

  • Bak de champignons gedurende 10 minuten op 190 graden. 
  • Garneer de gevulde champignons met verse peterselie. 

  • Serveer en geniet!

Je vind de video van dit recept hiernaast: 

Heerlijk als een smakelijk hapje of bijgerecht. Eet smakelijk!

Dit recept is gemaakt in de Cosori Dual Blaze.

Laden...