Snijd de groenten in plakjes en leg de broccoli- en bloemkoolroosjes klaar.
Kruid de kip royaal met zout, peper, paprikapoeder en knoflookpoeder, en zorg dat beide zijden goed bedekt zijn. Zet opzij.
Kook de broccoliroosjes, gesneden wortels en bloemkoolroosjes 3 tot 6 minuten in gezouten kokend water. Giet ze daarna af en spoel ze af met koud water.
Doe de broccoli, wortels, bloemkool en gesneden ui in een mengkom en meng met olijfolie, zout en peper naar smaak.
Leg de gekruide kippenpoten met de huid naar beneden in het eerste mandje van de airfryer.
Verspreid de gekruide groenten gelijkmatig in het tweede mandje van de airfryer. Stel beide zones in op Roast-modus met behulp van de Match-functie, op 200°C voor 20 minuten.
Laat 10 minuten garen. Na 10 minuten pauzeer je de airfryer, draai je de kip om en roer je de groenten even door.
Sluit het mandje en laat de rest van het programma aflopen. Haal de kip en geroosterde groenten uit de airfryer zodra ze gaar zijn.