Knakworst mummies

Een leuke en snelle snack voor het Halloween seizoen

Recept voor 
10 knakworstjes 

Voorbereidingstijd 
10 minuten 

Bereidingstijd 
13 minuten 

Benodigdheden 

  • 1 blik knakworstjes naar keuze 
  • 1 blik croissantdeeg 

Decoratie/Dip

  • Mosterd of ketchup 

Instructies

  • Laat de knakworstjes uitlekken en dep ze droog. Als ze te nat zijn zal het deeg niet goed plakken. 

  • Rol het croissantdeeg uit en plak de gaatjes terug aan elkaar. 

  • Snijd het deeg in reepjes van ongeveer 1cm breed. 
  • Rol de knakworstjes in de reepjes deeg, zodat er een wikkel patroon ontstaat. 

  • Leg de mummies in de mand van jouw airfryer en stel het apparaat in op 160°C en de timer op 13 minuten. 

  • Wanneer het programma is afgelopen, haal dan de mummies uit de mand.
    LET OP! De mummies zijn heet! 

  • Geef jouw mummie worstjes oogjes met wat mosterd en/of ketchup. 

Happy Halloween!

Dit gerecht is gemaakt in de Cosori Dual Blaze

Laden...