Krokante Gnocchi met knoflookdip

Lekker op de borrelplank!

Recept voor 
4-6 personen 

Voorbereidingstijd 
5 minuten

Bereidingstijd 
15 minuten 

Benodigdheden

  • 250 gram gnocchi 
  • 2 el neutrale olie
  • Chilipoeder, gemberpoeder, gerookte paprikapoeder en eventueel andere kruiden naar keus

Voor de dipsaus

  • 90 gram roomkaas (bijvoorbeeld Philadephia)
  • 1 teentje knoflook
  • 3 theelepels ‘nduja 

Instructies

  • Meng de gnocchi in een ruime kom met de olie en kruiden. Laat dit een paar minuten staan zodat de kruiden goed aan de gnocchi kunnen hechten. 

  • Kiep de gnocchi vervolgens in de niet-voorverwarmde airfryer. 

  • Stel de airfryer in op 200 graden en gaar de gnocchi zo’n 15 minuten tot ze lekker krokant zijn.
  • Maak ondertussen de dip door de roomkaas, knoflook en ‘nduja tot een gladde saus te verwerken met een keukenmachine of staafmixer.
    Heb je geen van beide ter beschikking? Snij dan de knoflook heel fijn en roer alles goed door.  

Serveer op een borrelplank met bijvoorbeeld Italiaanse vleeswaren en kazen!

Dit recept is gemaakt in de Cosori Dual Blaze

Laden...