Krokante kikkererwten

Met knoflook en kruiden. Een lekkere vervanging van van chips of borrelnootjes

Recept voor 
4 porties 

Voorbereidingstijd 
5 minuten 

Bereidingstijd 
12 minuten 

Benodigdheden

  • 1 blik kikkererwten (425 gram) uitgelekt en afgespoeld 
  • 1 eetlepel olijfolie 
  • ½ theelepel knoflookpoeder 
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden 
  • ¼ theelepel zout 

Instructies

  • Verwijder de crisper plate uit de Cosori TurboBlaze mand. 

  • Verwarm de airfryer voor op 195°C.  

  • Meng de kikkererwten met de olijfolie, het knoflookpoeder, Italiaanse kruiden en zout in een kom en giet ze in de voorverwarmde mand. 

  • Selecteer de "Airfry" functie, stel de tijd in op 12 minuten en druk op Start/Pauze. 

  • Schud de kikkererwten halverwege het programma. 

  • De kikkererwten zijn klaar wanneer ze goudbruin en knapperig zijn. 

Lekker op de borrelplank of als tussendoortje!

Dit recept is gemaakt in de Cosori TurboBlaze

Laden...