Recept voor
2-3 personen
Voorbereidingstijd
10 minuten
Bereidingstijd
25 minuten
Benodigdheden
- 2 kipfilets
- 6 kleine wraps
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 tl paprika poeder
- 1 tl knoflookpoeder
- Zout en peper
Voor de coleslaw
- 150gr wortel Julienne
- 150 gr gesneden spitskool
- 1 kleine ui gesnipperd
- 1 kleine appel in kleine blokjes
- 100gr yoghurt
- 3 el mayonaise
- 1 tl mosterd
- Zout en peper
Instructies
- Smeer de kipfilet in met de olijfolie en strooi de paprika en knoflookpoeder samen met de peper en zout over de kipfilet.
- Plaats de kipfilet in de airfryer en stel deze in op de "Chicken" stand (200graden, 20 min).
- Draai eventueel na 10 minuten de kipfilet om.
- Maak ondertussen de coleslaw door in een kom de mayonaise, yoghurt en de mosterd te mengen.
- Voeg hierna de wortel, spitskool en de appel toe en meng goed, kruid af met peper en zout.
- Als de kipfilet klaar is, laat deze even afkoelen en leg ondertussen de wraps even in de airfryer, 2 minuten op 180 graden.
- Als de kipfilet een beetje is afgekoeld, trek deze dan uit elkaar met 2 vorken.
- Plaats de wraps op een bord, verdeel er wat coleslaw over en voeg als laatste de kipfilet toe.