Recept voor
2 personen
Voorbereidingstijd
10 minuten
Bereidingstijd
17 minuten
Benodigdheden
- 2x 150 gram zalm
- 15 gram dille
- 1/4 theelepel zout
- 1/4 theelepel gemalen peper
- Een scheutje olijfolie
- 1 citroen
- 150 gram haricots verts
- 400 gram aardappelpartjes naar keuze
- Een scheutje chili olie
Instructies
- Snijd de dille in kleine stukjes en doe dit in een kommetje.
- Voeg hier zout, peper en olijfolie aan toe.
- Pers een schijfje citroen over het kommetje uit en meng het mengsel met een lepel.
- Leg de zalm stukken op een bord, en verdeel het mengsel hierover.
- Leg de zalm op een stukje bakpapier op de crisper plaat van de Dual Blaze.
- Voeg rondom de zalm de gesneden haricots verts, 4 schijfjes citroen en aardappelpartjes toe.
- Strooi er een scheutje chili olie overheen en bak alles 17 minuten op de “seafood” stand (190 graden).
Eet smakelijk!
Dit recept is gemaakt in de Cosori Dual Blaze
Bekijk de video van dit recept hier