Varkensfiletlapjes met appelsalade

Binnen no time aan tafel 

Recept voor 
2 porties 

Voorbereidingstijd 
10 minuten 

Bereidingstijd 
10 minuten 

Benodigdheden voor het vlees

  • 2 grote varkensfiletlapjes 
  • 1 eetlepel mosterd 
  • 1 eetlepel balsamicoazijn 
  • Zout en Peper naar smaak 

Benodigdheden voor de salade

  • 230 g witte kool 
  • 1/2 groene appel 
  • 2 eetlepels sultana's (rozijnen) 
  • 2 eetlepels gehakte amandelen 
  • Sap van 1/2 citroen 

Instructies

  • Meng de mosterd, de balsamico en het zout en peper door elkaar in een kommetje. 

  • Snijd de kool en de helft van een groene appel in smalle reepjes. Hak de amandelen in kleine stukjes. 

  • Bestrijk het vlees met je mosterdmengsel. Zorg ervoor dat de filets goed bedekt zijn.  

  • Plaats de filetlapjes op de crisper plate van jouw TurboBlaze. 

  • Stel het apparaat in op "Roast" en gril de filetlapjes 10 minuten op 220ºC. Draai ze halverwege de kooktijd om. 
  • Meng de gesneden kool en de appel met de sultanas en amandelen en knijp hier een halve citroen over uit voor de salade.  

  • Serveer de filetlapjes met de salade en geniet! 

Aan tafel!

Dit recept is bereid in de Cosori TurboBlaze

Laden...