Recept voor
2 porties
Voorbereidingstijd
10 minuten
Bereidingstijd
10 minuten
Benodigdheden voor het vlees
- 2 grote varkensfiletlapjes
- 1 eetlepel mosterd
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- Zout en Peper naar smaak
Benodigdheden voor de salade
- 230 g witte kool
- 1/2 groene appel
- 2 eetlepels sultana's (rozijnen)
- 2 eetlepels gehakte amandelen
- Sap van 1/2 citroen
Instructies
- Meng de mosterd, de balsamico en het zout en peper door elkaar in een kommetje.
- Snijd de kool en de helft van een groene appel in smalle reepjes. Hak de amandelen in kleine stukjes.
- Bestrijk het vlees met je mosterdmengsel. Zorg ervoor dat de filets goed bedekt zijn.
- Plaats de filetlapjes op de crisper plate van jouw TurboBlaze.
- Stel het apparaat in op "Roast" en gril de filetlapjes 10 minuten op 220ºC. Draai ze halverwege de kooktijd om.
- Meng de gesneden kool en de appel met de sultanas en amandelen en knijp hier een halve citroen over uit voor de salade.
- Serveer de filetlapjes met de salade en geniet!