Recept voor
6 rolls
Voorbereidingstijd
10 minuten
Bereidingstijd
14 minuten
Benodigdheden
- 6 wraps
- 300 g vega gehakt
- 1/2 witte ui, fijngesneden
- 1 eetlepel mosterd
- 1 eetlepel ketchup
- Flinke snuf zout
- Flinke snuf peper
- 2 eetlepels bloem
- 4 eetlepels water
- 6 plakken vegan cheddar kaas
Voor de dipsaus
- 100 g mayonaise
- 30 g ketchup
- 30 g mosterd
- 2 eetlepels fijngesneden augurken
- 1/2 witte ui, fijngesneden
- 1/2 theelepel uipoeder
Instructies
- Meng in een grote kom het gehakt met de ui, mosterd, ketchup, peper en zout. Kneed alles kort door elkaar.
- Roer in een klein kommetje de bloem met het water tot een egaal mengsel.
- Pak je wraps erbij, verdeel 1/6 van het gehakt in een rolletje over het midden van je wrap, leg er een plakje cheddar bovenop.
- Smeer de bovenkant in met een beetje van het bloem/water mengsel, dit zorgt ervoor dat je wrap dicht blijft.
- Rol je wrap strak op, druk even aan. Doe dit totdat alle wraps en het gehakt op is.
- Smeer je wraps in met een beetje olie, verdeel er wat sesamzaadjes over en leg op de crisp plaat van de airfryer.
- Bak af in 14 minuten op 200 °C en de 'Airfryer' stand.
- Maak ondertussen je dipsaus door alle ingrediënten hiervoor te mengen.
- Serveer de rolls warm met de dipsaus en wat ijsbergsla.
Bekijk de video van dit recept hier