Contact
Meest gestelde vragen
Over ons
menu
Airfryers
Multicooker
Accessoires
Onderdelen
Recepten
0
0
Laden...
Uw winkelwagen
close
Uw winkelwagen is leeg
Home
Recepten
Vegan "gehakt"balletjes
Vegan "gehakt"balletjes
Met barbecuesaus
Recept voor
6 porties
Voorbereidingstijd
15 minuten
Bereidingstijd
12 minuten
Benodigdheden
340 gram vegan gehakt naar keuze
½ middelgrote sjalot
½ tl knoflookpoeder
½ tl zwarte peper
½ tl zout
½ tl droge mosterd
Een snufje cayennepeper
Een snufje gerookt paprikapoeder
15 gram verse peterselie
½ tl Worcestershiresaus (veganistisch)
40 gram amandelmeel
Oliespray
60 ml vegan BBQ-saus
Voor het serveren
Versgesneden bieslook
Extra vegan BBQ saus
Instructies
Hak de peterselie en de halve sjalot goed fijn.
Meng het "rundergehakt" met de sjalot, de Worcestershiresaus, de kruiden en het amendelmeel in een grote kom tot het goed gemengd is.
Verdeel het mengsel in 12 porties en vorm er balletjes van.
Laat de balletjes minstens 10 minuten in de koelkast staan.
Plaats de gehaktballen rechtstreeks in het mandje van de Cosori Dual Blaze, zonder de crispplaat.
Spuit de gehaktballetjes in met oliespray.
Selecteer de functie ‘Air Fry’, en stel de temperatuur in op 200 ° C voor 12 minuten.
Start het programma.
Wanneer het programma is afgelopen, haal je de balletjes uit de airfryer. Bewaar deze even apart.
Verwarm de BBQ-saus in een middelgrote pan tot deze suddert en voeg dan de gehaktballen toe.
Roer de gehaktballen goed door de saus, zodat ze allemaal bedekt zijn.
Haal de pan van de vuur, garneer de balletjes met bieslook en eventueel wat extra saus en dien ze lekker warm op.
Lekker met een pasta of salade!
visibility
Airfryer XL
€ 149,99
Bekijken
visibility
Airfryer XXL TurboBlaze
€ 149,99
Bekijken
check_circle
check_circle
Something went wrong
×
×
Menu
×
Filters
×
Laden...